Πρεμιέρα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης για το Citroen C3 Aircross

Για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό θα παρουσιαστεί στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12/09) το νέο Citroen C3 Aircross, το ολοκαίνουργιο compact γαλλικό SUV, το οποίο στη χώρα μας αναμένεται στα τέλη της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα με τιμή έως 10.000 ευρώ

Το C3 Aircross διαθέτει μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση, σε ένα αμάξωμα μήκους 4,15 μέτρων. Το έντονα νεανικό του στιλ ενισχύουν με την σειρά τους οι 90 εξωτερικοί χρωματικοί συνδυασμοί, καθώς και οι πέντε διαφορετικές αποχρώσεις στο εσωτερικό.

Ο θάλαμος των επιβατών του Citroen C3 Aircross διαθέτει και αυτός με την σειρά του πολλές καμπύλες και διάφορα στοιχεία από το C3. H γαλλική μάρκα αναφέρει πως το νέο κόμπακτ SUV μοντέλο της προσφέρει κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (410 έως 520 λτ.).

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Citroen C3 1.2 PureTech 110 S&S Auto

Η γκάμα των κινητήρων του C3 Aircross περιλαμβάνει τα 1.2 λτ. turbo μοτέρ βενζίνης PureTech 110 S&S και PureTech 130 S&S, ενώ στη βάση υπάρχει ο ατμοσφαιρικός PureTech 82. Στους diesel υπάρχουν οι επιλογές του 1.600άρη BlueHDi 100 και BlueHDi 120 S&S.

Στον εξοπλισμό του νέου Citroen C3 Aircross συναντούμε και το σύστημα Grip Control σε συνδυασμό με 16 ή 17 ιντσών ζάντες με ελαστικά λάσπης και χιονιού για βελτιωμένη πρόσφυση. Επιπλέον, το σύστημα Hill Descent Assist βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του οχήματος σε κατάβαση σε πολύ χαμηλές ταχύτητες (3 χλμ./ώρα).

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι και πως λειτουργεί το Grip Control της Citroen

Εκτός του C3 Aircross η Citroen στη Φρανκφούρτη θα παρουσιάσει και το πρωτότυπο Spacetourer Rip Curl, την ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής Styled by Courreges του ηλεκτρικού E-Mehari, αλλά και το αγωνιστικό Citroen C3 WRC.

Get it on Google Play Download on the App Store