Στο σφυρί για καλό σκοπό η τελευταία Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Η τελευταία από τις 99 μόνο Mercedes-Maybach G650 Landaulet θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα από τον γνωστό οίκο Bonhams, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Ακαδημία Laureus Sport for Good, που στηρίζει αθλητές και αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως.


H πραγματικά μοναδική αυτή δημιουργία της Mercedes θα δημοπρατηθεί στις 6 Οκτωβρίου και η εν λόγω G650 Landaulet θα είναι η πρώτη και μοναδική που θα πωληθεί καινούργια σε δημοπρασία. Σύμφωνα μάλιστα με τον Bonhams, το ποσό που αναμένεται να συγκεντρωθεί θα ξεπεράσει τα 630.000 ευρώ που στοιχίζει από το εργοστάσιο και δεν αποκλείεται να αγγίξει ακόμη και τα 1.000.000 ευρώ!

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξαν οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes X-Class

Θυμίζουμε ότι η G650 Landaulet είναι μια πραγματικά extreme εργοστασιακή δημιουργία της Mercedes βασισμένη στη G-Class, διαθέτοντας ένα πολύ μακρύ μεταξόνιο 3.428 κ.εκ., 4πορτη καμπίνα με έξτρα χώρο για τις δύο πίσω θέσεις-πολυθρόνες που καλύπτεται από ειδική κουκούλα, αλλά και 6λιτρο V12 κινητήρα 630 ίππων.

Στα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζουν επιπλέον η πολύ υψηλή απόσταση από το έδαφος των 450 χιλιοστών, τα μπλοκέ διαφορικά που κλειδώνουν έως και κατά 100%, αλλά και οι τεραστίων διαστάσεων τροχοί με ζάντες 22 ιντσών. Εσωτερικά, η εν λόγω G-Class προσφέρει τα ανώτερα δυνατά επίπεδα σε πολυτέλεια, ανταγωνιζόμενοι τις κορυφαίες λιμουζίνες της Mercedes-Maybach.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes Concept EQA: Η A-Class του μέλλοντος (+video)


Get it on Google Play Download on the App Store