Dacia Duster για πολλά γκάζια

Το νέο Dacia Duster παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και έτσι πυροδοτήθηκαν οι φήμες για σπορ έκδοσή του. Μάλιστα έχουμε και την πρώτη του ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα…

Δείτε ακόμη: Η κόντρα της χρονιάς (+video)

Βέβαια αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι πως αποκλείεται να δούμε κάποια σπορ έκδοση του Dacia Duster, καθώς δεν υπάρχουν στις βλέψεις της μάρκας τέτοια σχέδια, ενώ και η Renault δεν θα αφήσει το τμήμα Renault Sport να χάσει χρόνο με το Duster, καθώς η φιλοσοφία του είναι εντελώς διαφορετική.

Παρόλα αυτά, το SRK Designs δεν πτοήθηκε και μας παρουσίασε μέσα από μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα πως θα μπορούσε να είναι η σπορ έκδοση του Dacia Duster.

Εδώ βέβαια το βλέπουμε με τα σήματα της Renault (καθώς σε κάποιες χώρες κυκλοφορεί με αυτά). Η μάσκα του είναι ανασχεδιασμένη, ο προφυλακτήρας εμπρός επίσης, έχει μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με κίτρινο περίγραμμα, μαύρες ράγες οροφής και σχετικά αυτοκόλλητα που διατρέχουν την πίσω πόρτα και τις πίσω κολόνες.

Κάτω από το καπό του, θα μπορούσε να έχει τον 1.6 λτ. βενζινοκινητήρα με τους 200 ίππους, ο οποίος θα συνεργαζόταν με τετρακίνηση αλλά και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, των έξι σχέσεων.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε φωτιά BMW Σειρά 7 για να διαμαρτυρηθεί… (+videos)

Παρόλα αυτά, όπως είπαμε όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, ενώ η λογική λέει πως δεν θα δούμε ποτέ σπορ έκδοση του Duster.

Get it on Google Play Download on the App Store