Ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ από τη νέα Porsche 911 GT2 RS; (+video)

Η νέα Porsche 911 GT2 RS είναι η ισχυρότερη και πιο hardcore 911 που έχει κατασκευαστεί ποτέ και πλέον, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η Porsche προσπαθεί να αποδείξει και στην πλέον απαιτητική δοκιμασία της πίστας του Νίρμπουργκρινγκ ότι το νεότερο δημιούργημά της είναι σε θέση ακόμη και να θέσει ένα νέο ρεκόρ!

Διαβάστε ακόμα: Νέα Porsche Cayenne με περισσότερη δύναμη και τεχνολογία (+videos)

Ειδικότερα, και όπως δημοσιεύει η σελίδα Bridge to Gantry, η νέα Porsche 911 GT2 RS φαίνεται όχι μόνο να κάνει χρόνο κάτω από τα 7 λεπτά/γύρο, αλλά ακόμη και να απειλεί το ρεκόρ των 6 λεπτών και 52 δευτερολέπτων στο Νίρμπουργκρινγκ της Lamborghini Huracan Perfomante νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και τα video, φαίνεται ότι η Porsche έχει πάρει πολύ σοβαρά το ζήτημα και σύντομα θα ξέρουμε εάν η νέα 911 GT2 RS είναι και επίσημα ο «βασιλιάς του Ring».

Διαβάστε ακόμα: To video της Subaru για το ρεκόρ στο Nurburgring

Μέχρι λοιπόν να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, να θυμίσουμε ότι η νέα Porsche 911 GT2 RS διαθέτει για την κίνησή της τον 6κύλινδρο 3,8 λίτρων biturbo κινητήρα της εταιρείας με 700 ονομαστικούς ίππους ισχύος, που της χαρίζουν 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, φέρει και πολλές αλλαγές και βελτιώσεις, που την καθιστούν ουσιαστικά ένα αγωνιστικό δρόμου.

Περισσότερα για την Porsche 911 GT2 RS μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store