Στο… σφυρί η Ferrari F2001 του Michael Schumacher

Ως γνωστόν η Ferrari γιορτάζει τα 70 χρόνια της φέτος και έχει δημιουργήσει αρκετές εκδηλώσεις προκειμένου να τιμήσει το ιστορικό παρελθόν της. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η δημοπρασία, σε συνεργασία με τον οίκο RM Sotheby’s, της Ferrari F2001 του Michael Schumacher.

Δείτε ακόμη: Το τμήμα TRD της Toyota δεν πεθαίνει

Η δημοπρασία θα γίνει στην Νέα Υόρκη και το μονοθέσιο F2001 με το οποίο ο Michael Schumacher κέρδισε το 2001 το τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του έχει αριθμό πλαισίου «211» και μετείχε με αυτό σε τρεις αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1 του 2001 κερδίζοντας τους δύο σε Μονακό και Ουγγαρία.

Την ίδια χρονιά και η Ferrari κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα για 11η φορά στην ιστορία της. Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s, το μονοθεσίο θα μπορεί να φυλάσσεται στο Μαρανέλο, στις εγκαταστάσεις της Ferrari και θα μπορεί να έχει την υποστήριξη των μηχανικών.

Δείτε επίσης: Δοκιμή πρόσκρουσης για το νέο Volvo XC40 (+video)

Όσον αφορά στην τιμή της, οι εκτιμητές λένε πως το μονοθέσιο θα αλλάξει χέρια για πάνω από 4 εκ. ευρώ. Θα κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι τις 16 Νοεμβρίου για να δούμε τι τιμή θα πιάσει!

Get it on Google Play Download on the App Store