Ρεκόρ παραγωγής για το Renault Captur

Η δημοτικότητα του Renault Captur μεταφράζεται σε αυξημένη ζήτηση, η οποία με την σειρά της συνεπάγεται και μεγαλύτερη παραγωγή για την κάλυψή της. Κάπως έτσι έφτασε και η παραγωγή του μικρού SUV της Renault στο 1.000.000 μονάδες σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Δείτε επίσης: Ποιο αμερικανικό αυτοκίνητο θα αγόραζε ο Πούτιν;

Για αυτό τον λόγο γιόρτασαν και στο εργοστάσιο στο Valladolid της Ισπανίας οι άνθρωποι της Renault, καθώς δεν είναι και λίγο να παράγεις τόσο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η έναρξη της παραγωγής του αυτοκινήτου στην συγκεκριμένη γραμμή έγινε τον Φεβρουάριο του 2013, ενώ το επετειακό μοντέλο είναι το εικονιζόμενο, δίπλα στο οποίο ποζάρουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της γαλλικής μάρκα, σε έκδοση 1.2 TCe με 120 ίππους.

Διαβάστε ακόμη: Εμφύλιος στον όμιλο VW: VW εναντίον Skoda

Για την ιστορία να πούμε πως το Renault Captur διατίθεται σε 72 χώρες, ενώ το 78% των πωλήσεών του πραγματοποιείται στην Ευρώπη. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε και η εμπορική διάθεση του ανανεωμένου Captur στην χώρα μας (δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό του ανανεωμένου Renault Captur).

Get it on Google Play Download on the App Store