Σε μεταχειρισμένο Ford Sierra Cosworth πληρώνεις για test drive

Ένα από τα πιο εικονικά αυτοκίνητα της Ford ήταν και παραμένει το Sierra Cosworth, το οποίο θα ήθελαν πολλοί φίλοι των κλασικών σπορ αυτοκινήτων να είχαν στην κατοχή τους. Το μεσαίο τετρακίνητο σεντάν με τη δυναμική εμφάνιση εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo κινητήρα, με την υψηλή -για την εποχή του- απόδοση των 220 ίππων και 290 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, οι επιδόσεις ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα είναι ταχύτατε, αφού επιτάχυνε από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα έφτανε τα 240 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Καινοτομία Toyota: Και χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο

Ένα τέτοιο συλλεκτικό εργοστασιακό και χωρίς καμία μετατροπή Sierra Cosworth, μοντέλο του 1990 με 128.050 χιλιόμετρα, πωλείται έναντι του ποσού των 15.999 φράγκων Ελβετίας, τα οποία ισοδυναμούν με 13.907 ευρώ. Σύμφωνα με την αγγελία το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, έχει το εργοστασιακό του χρώμα, διαθέτει καινούργια λάστιχα, έχει γίνει μεγάλο service και συνοδεύεται με όλα τα έγγραφά του.

Για όσους έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα test drive με σκοπό να το κάνουν δικό τους θα χρειαστεί να δώσουν μια προκαταβολή κοντά στα 170 ευρώ, τα οποία κατόπιν θα αφαιρεθούν από την αγορά του αυτοκινήτου. Προφανώς τα ζητά ο πωλητής γιατί αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν απλά να το οδηγήσουν χωρίς να έχουν σκοπό να το αποκτήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Απογείωση με VW Golf Mk1 1.000 ίππων! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store