Φτιάξε το δικό σου πολιτικό… Tank και δες πόσο κάνει!

Η Rezvani Motors είναι μία εταιρεία με εκκεντρικές δημιουργίες, η οποία λίγες ημέρες πριν αποκάλυψε το πρώτο της SUV, που παραπέμπει σε άρμα μάχης. Και αυτό το ξέρει καλά η Rezvani η οποία ονόμασε το μοντέλο της Tank και πλέον το έχει διαθέσιμο και στον διαμορφωτή της.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη Alfa Romeo σε δημοπρασία!

Εμφανισιακά, το Rezvani Tank μοιάζει πραγματικά με θωρηκτό, ενώ και ο εξοπλισμός του δεν διαφοροποιείται και πολύ καθώς διαθέτει nightvision (νυχτερινή όραση δηλαδή) και θερμική κάμερα.

Από την άλλη, το εσωτερικό του ευτυχώς δεν είναι σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε άρμα μάχης… Και αυτό γιατί ανοίγοντας τις αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες, έρχεσαι αντιμέτωπος με μία πολυτελέστατη καμπίνα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα.

Το Tank της Rezvani θα παίρνει πνοή είτε από έναν V6 3.6 λτ. με 285 ίππους και 353 Nm ροπής ή από έναν V8 6.4 λτ. ο οποίος αποδίδει 500 ίππους και 583 Nm ροπής.

Όπως μπορούμε να δούμε και στον διαμορφωτή, η τιμή του ξεκινά από τα 178.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 150.000 ευρώ. Τιμή που μπορεί φυσικά να εκτοξευθεί πολύ εύκολα.

Για παράδειγμα εμείς μπήκαμε στον διαμορφωτή (μπες και εσύ κάνοντας κλικ εδώ) και φτιάξαμε το δικό μας Rezvani Tank στο οποίο προσθέσαμε παραλλαγή, extreme εκτός δρόμου ανάρτηση (12.500 δολάρια), φρένα υψηλών επιδόσεων (3.500 δολάρια), φουλ δερμάτινο εσωτερικό (3.500 δολάρια), σύστημα πολυμέσων της Alpine (2.500 δολάρια). Και κάπως έτσι φτάσαμε στην συνολική τιμή των 200.000 δολαρίων (170.000 ευρώ). Αν τώρα προσθέσεις και τα 97.000 δολάρια για την θωράκισή του, τότε φτάνεις σχεδόν στα 300.000 δολάρια…

Διαβάστε επίσης: Κινητήρας 1:4 της Bugatti Chiron κοστίζει μια περιουσία

Αλήθεια, το δικό σας Rezvani Tank πόσο κάνει αν το παραγγέλνατε όπως το φανταζόσαστε;

Get it on Google Play Download on the App Store