Το εξωπραγματικό εργοστάσιο της Lamborghini (+video)

 Η Lamborghini τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθηση και σπάει το ρεκόρ πωλήσεων, το ένα μετά το άλλο… Όπως είναι λογικό αυτό φέρνει έσοδα και τα έσοδα με τη σειρά τους ευφορία και επενδύσεις. Μία από αυτές είναι και η επέκταση του εργοστασίου της στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Σάντα Αγκάτα Μπολονέζ, μέρος το οποίο αποτελεί και την έδρα της.

Δείτε ακόμη: Πωλείται «Ferrari» που είναι… Datsun

Προκειμένου λοιπόν να δούμε όλοι το νέο καμάρι της ιταλικής μάρκας (η οποία θυμίζουμε πως αποτελεί μέλος του γερμανικού ομίλου VW), η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω video, που μας παρουσιάζει το νέο της εργοστάσιο.

Σε αυτό το video θα δούμε τον Ρανιέρι Νίκολι, επικεφαλής παραγωγής, να μας μιλά για το εργοστάσιο της Lamborghini, το ονομαζόμενο και Factory 4.0. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου είναι πλέον στα 160.000 τετραγωνικά μέτρα, και ο ετήσιος ρυθμός παραγωγής του είναι πλέον στις 7.000 μονάδες.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται αλλαγές και μείωση τιμής στα διόδια

Στην εξέλιξη του εργοστασίου συμμετείχαν 600 εταιρίες και 3.600 άτομα, με τις εργασίες να διαρκούν 18 μήνες και να μην επηρεάζουν στο ελάχιστο την παραγωγική διαδικασία της μάρκας. Φυσικά η επένδυση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς σε αυτή τη γραμμή παραγωγής, σε λίγο καιρό θα κατασκευάζεται και το SUV της Lamborghini, η Urus.

Get it on Google Play Download on the App Store