Το ρεκόρ της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017». Συγκεκριμένα, την ημέρα εγκαινίων Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αύξηση 20%, σε σχέση πέρυσι…

Δείτε ακόμη: Λύση στη μετακίνηση των Ιστορικών Αυτοκινήτων

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα πραγματοποιείται στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας και θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 19 Νοέμβριου.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξασφάλισαν όλα τα καινούργια μοντέλα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.

Αναλυτικά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» αποκαλύφθηκαν τα εξής νέα μοντέλα: Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30 Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc  και Volvo XC60.

Τέλος, τα δωρεάν Test Drives προσέλκυσαν το πρώτο διήμερο τουλάχιστον 2.000 επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει τελικά με το όριο των 150 χλμ./ώρα στην Ελλάδα;

Θυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης το Σάββατο και την Κυριακή είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ, ενώ μειωμένο εισιτήριο κατά 50% υπάρχει για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Get it on Google Play Download on the App Store