Όλη η έκθεση αυτοκινήτου σε ένα video

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών, από πλευράς νέων μοντέλων που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας, ενώ έκανε και ρεκόρ επισκεψιμότητας. Σήμερα όμως είναι η τελευταία μέρα της και όσοι δεν πήγατε και δεν προλάβατε να πάτε, μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη, στο video που ετοιμάσαμε για εσάς!

Δείτε ακόμη: Όλα τα νέα μοντέλα της έκθεσης αναλυτικά

Πιο αναλυτικά, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους τα μοντέλα Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30 Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scenic, SΕΑΤ Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc και Volvo XC60.

Παράλληλα, το κοινό έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και για διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα After Market, αλλά και να πραγματοποιήσει Δωρεάν test drives σε πάρα πολλά νέα μοντέλα.

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» τελειώνει απόψε στις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ και είναι μειωμένο κατά 50% για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης: Απίθανο video με αόρατη αποσυναρμολόγηση μοτέρ

Εμείς, ετοιμάσαμε ένα video διάρκειας 6 λεπτών και 34 δλ., το οποίο ακολουθεί πιο κάτω και στο οποίο μπορείτε να δείτε όλη την έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017».

Get it on Google Play Download on the App Store