Ford Focus RS δεύτερης γενιάς πωλήθηκε ακριβότερα από το καινούργιο

Ένα εντελώς αχρησιμοποίητο δεύτερης γενιάς Ford Focus RS, μοντέλο του 2011 με μόνο 30 χιλιόμετρα στο κοντέρ διατέθηκε σε δημοπρασία και τα χρήματα που δόθηκαν για να πωληθεί αλλάξει χέρια ήταν όσα περίπου και αυτά που ζητά η Ford για το καινούργιο Focus RS.


Δείτε ακόμη: Απίθανο video με αόρατη αποσυναρμολόγηση μοτέρ

Συγκεκριμένα, το εικονιζόμενο πράσινο (Ultimate Green) Ford Focus RS βγήκε στο σφυρί από την Silverstone Auctions στις 11 Νοεμβρίου και βρήκε νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος έδωσε 43.875 λίρες Αγγλίας (48.720 ευρώ). Αξίζει να σημειώσουμε πως οι εκτιμητές έκαναν λόγο για τιμή πώλησης ανάμεσα στα 42.384 και 49.076 ευρώ, οπότε έπεσαν μέσα.

Πάντως είναι απορίας άξιο πως κάποιος επέλεξε να κάνει δικό του το Focus RS δεύτερης γενιάς, ενώ με 12.350 ευρώ πιο λίγα, έπαιρνε το καινούργιο Ford Focus RS, το οποίο θυμίζουμε πως στη χώρα μας κοστίζει 50.205.

Ίσως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης να ποντάρει στην συλλεκτική αξία του, ή απλώς να το λατρεύει τόσο πολύ!

Διαβάστε επίσης: Λύση στη μετακίνηση των Ιστορικών Αυτοκινήτων

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο Ford Focus RS ήταν προσθιοκίνητο, εφοδιαζόταν με τον 5κύλινδρο turbo κινητήρα των 2.5 λτ. απόδοσης 305 ίππων και 440 Nm ροπής, ο οποίος προσέφερε επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 263 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store