Το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

Η Mercedes έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της μελλοντικής A-Class, το οποίο όπως φαίνεται είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό του τωρινού μοντέλου σε εμφάνιση αλλά και σε ποιότητα, ενώ έχει στοιχεία ακόμη και από τη ναυαρχίδα της μάρκας την S-Class.


Δείτε ακόμη: Video: Παρουσίαση του νέου Renault Megane

Η Mercedes W177, όπως είναι η κωδική ονομασία της μελλοντικής A-Class, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2018, θα έχει όπως φαίνεται και από τις εικόνες μία εξολοκλήρου νέα καμπίνα.

Φυσικά στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε την πλουσιότερη έκδοσή της, η οποία διαθέτει δύο οθόνες 12,3 ιντσών στο εσωτερικό (η βασική έκδοση θα έχει οθόνες 7,0 ιντσών και η μεσαία 7 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και 12,3 για το σύστημα πολυμέσων).

Το τιμόνι της προέρχεται από τη ναυαρχίδα της μάρκας, την S-Class, ενώ οι αεραγωγοί της είναι ίδια (τουλάχιστον από αυτό που βλέπουμε στις εικόνες) με αυτούς των E-Class Coupe και Cabriolet.

Τα καθίσματα θα είναι νέα και μάλιστα τα πρώτα που θα έχουν σχεδιαστεί εξολοκλήρου από υπολογιστή, ενώ το πίσω κάθισμα θα έχει στάνταρ αναδιπλούμενη πλάτη με αναλογία 60:40, ενώ ο χώρος αποσκευών θα είναι στα 370 λίτρα.

Διαβάστε επίσης: Ford GT του 2004 με 17,3 χλμ. σε δημοπρασία

Όπως είπαμε και πιο πριν, η πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου θα γίνει το 2018 και θα αφορά την πεντάθυρη έκδοση, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η παρουσίαση του τεράθυρου σεντάν.

Get it on Google Play Download on the App Store