Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το πιο κυριλέ αυτοκίνητο για κυνηγούς

Κάποιες εταιρείες μερικές φορές μας εκπλήσσουν με τα δημιουργήματά τους καθώς δεν περιμένουμε από αυτές να έχουν τέτοιου είδους ανησυχίες… Τελευταίο παράδειγμα η Bentley η οποία παρουσίασε μία ειδική έκδοση της Bentayga αφιερωμένη στους κυνηγούς…

Δείτε ακόμη: Επιδόσεις supercar θα έχει το SUV της Lamborghini των 650 ίππων!

Η συγκεκριμένη Bentley Bentayga, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της μάρκας με την Mulliner και την Purdey και φέρει την ονομασία Field Sports.

Η εξωτερική της εμφάνιση δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες αλλαγές, παραμένοντας όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις. Στο εσωτερικό της όμως και κυρίως στο χώρο αποσκευών έχει αποθηκευτικές λύσεις που θα εκτιμήσει κάθε κυνηγός.

Συγκεκριμένα υπάρχει ειδικός χώρος από αλουμίνιο και δέρμα χωρισμένος σε διαφορετικά διαμερίσματα που μπορεί να φιλοξενήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό του κυνηγού.

Φυσικά υπάρχει και… οπλοστάσιο για τον κυνηγό ανάμεσα στα πίσω καθίσματα, ενώ στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται και διάφορα αξεσουάρ ένδυσης της Purdey.

Διαβάστε επίσης: Lada 2107 του 1990 με 9.000 χλμ. σε τιμή σοκ!

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Bentley Bentayga εφοδιάζεται με μοτέρ W12 6.0 λτ. με 610 ίππους και 900 Nm ροπής, έχει τελική 300 χλμ./ώρα και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store