Νέα Mercedes-AMG A45: Σε προσιτή και «πολεμική» έκδοση

Μέχρι τώρα ξέραμε πως η νέα Mercedes-AMG A45 θα είναι πιο ισχυρή από την τωρινή και θα έρθει να πάρει πίσω κάθε ρεκόρ απόδοσης και επιδόσεων στην κατηγορία της. Αυτή τη φορά νέες δηλώσεις από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας κάνουν λόγο και για προσιτή έκδοση.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του Honda Civic Type R στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για λόγια που βγήκαν από τα χείλη του «αφεντικού» της  AMG, του κυρίου Tobias Moers, ο οποίος είπε πως «ετοιμάζουμε νέα έκδοση AMG για την επερχόμενη γενιά της».

Τα λόγια αυτά ήρθαν να πυροδοτήσουν φήμες για A35, η οποία θα έχει μικρότερη ιπποδύναμη από τη μελλοντική A45 που θα αποδίδει όπως όλα δείχνουν πάνω από 400 ίππους.

Έτσι δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο η μικρή… AMG να αποδίδει λίγο πάνω από 300 ίππους και να κοστίζει φυσικά και αρκετά λιγότερα χρήματα. Επιλογή που μοιάζει λογική καθώς και πωλήσεις θα φέρει και την AMG θα κάνει αγαπητή σε ένα πιο ευρύ κοινό και το χάσμα ανάμεσα στις απλές και στις εκδόσεις AMG της A-Class θα γεφυρώσει.

Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος Toyota: Η μάχη για επιβίωση μόλις ξεκίνησε

Όσον αφορά στην εμφάνισή της, πιο πάνω μπορούμε να την δούμε σε μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία έχει δημοσιευτεί στο AutoExpress και φανερώνει πως θα μοιάζει η μελλοντική Mercedes-AMG A45.

Get it on Google Play Download on the App Store