BMW M(έλλον) με 26 νέα μοντέλα

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά 26 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα θα παρουσιάσει το M Division της BMW με στόχο φυσικά να αυξήσει το μερίδιό της απέναντι στα Mercedes-AMG και Audi Sport, που διαρκώς παρουσιάζουν νέες προτάσεις.


Δείτε ακόμη: Η BMW «έπαθε ηλεκτροπληξία»: 25 νέα μοντέλα και ηλεκτρική X3

Συγκεκριμένα, το BMW M Division σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής Grankvan Meel, ετοιμάζει ολική επαναφορά η οποία θα ξεκινήσει με την επόμενη γενιά των BMW M3 και M4 (θα παρουσιαστούν το 2019, πιθανότατα στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης).

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και εκδόσεις M για τα SUV της, την ολοκαίνουργια X3 αλλά και την X4, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρξει και νέα Z4 καθώς και Σειρά 8 (την έχουμε ήδη δει σε πρωτότυπο), που αναμενόμενα και αυτές θα αποκτήσουν εκδόσεις M.

Εκτός από τα καθαρόαιμα μοντέλα M όμως, θα πρέπει να περιμένουμε και αρκετές εκδόσεις M Performance, που θα αφορούν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της γερμανικής μάρκας. 

Διαβάστε επίσης: Επιδόσεις και κόστη σπορ μικρομεσαίων μοντέλων

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες, η BMW θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος του 2020 έντεκα καθαρόαιμα M μοντέλα και ακόμη δεκαπέντε εκδόσεις M Performance, με στόχο να φτάσει τις 100.000 πωλήσεις ετησίως.

Get it on Google Play Download on the App Store