Τι αλλάζει στην Alfa Romeo 4C;

Η Alfa Romeo 4C ξεκίνησε τις πωλήσεις της το 2014. Φυσικά είναι ένα πολύ ειδικό αυτοκίνητο λόγω της φιλοσοφίας κατασκευής της και δύσκολα αντικαθίσταται.

Ωστόσο η ιταλική φίρμα ετοιμάζει μία σημαντικά αναβαθμισμένη εκδοχή όπως αποκάλυψε o Roberto Fedeli, υπεύθυνος του τμήματος engineering των Alfa Romeo και Maserati, στα πλαίσια της παρουσίασης της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η απόλυτη Alfa Romeo

Σύμφωνα με τον Fedeli η αναβαθμισμένη Alfa Romeo 4C θα κάνει την εμφάνισή της το φθινόπωρο του 2018 με τις πωλήσεις της να ξεκινούν στις αρχές του 2019. Και πάλι η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτόματου κιβωτίου.

Όμως θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις και επεμβάσεις στους τομείς της ανάρτησης και της αίσθησης του συστήματος διεύθυνσης οι οποίοι δεν είναι λάβει και τις καλύτερες κριτικές. Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο για νέο κινητήρα.

Δείτε ακόμα: Alfa Romeo 4C με 314 ίππους και 305 χλμ./ώρα τελικής!

Για τον Fedeli το γεγονός της επιστροφής της Alfa Romeo στην Φόρμουλα 1 σημαίνει αυτόματα ότι η 4C θα πρέπει να γίνει το αυτοκίνητο που όλοι επιθυμούν και περιμένουν από μία εταιρία που συμμετέχει στον κορυφαίο θεσμό της μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Get it on Google Play Download on the App Store