McLaren Senna στο σωστό χρώμα

Η McLaren Senna αποτελεί ότι πιο ακραίο έχει κατασκευάσει η McLaren σε πολιτική έκδοση και θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε και επισήμως στην έκθεση της Γενεύης. Εδώ όμως μπορούμε να τη δούμε σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα στα… σωστά χρώματα…

Δείτε ακομη: Τι αλλάζει στην Alfa Romeo 4C;

Με το όνομα του θρύλου της Φόρμουλα 1 να τη συνοδεύει, η McLaren Senna μας συστήθηκε πριν λίγες ημέρες. Όπως ήταν λογικό όμως, από όλους τους φαν εκεί έξω, βρέθηκε κάποιος που παρουσίασε και μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του hypercar της McLaren, στα χρώματα του κράνους του αείμνηστου Βραζιλιάνου.

Η φωτογραφία ανέβηκε στον λογαριασμό του instagram “alex_agera” και όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο δημιουργός της ακολούθησε πιστά τα χρώματα του κράνους του Ayrton Senna, που δεν είναι άλλα από αυτά της πατρίδας του φυσικά.

Διαβάστε επίσης: Nissan Skyline: 60 χρόνια εξέλιξης σε ένα video

Θυμίζουμε, πως η McLaren Senna, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, παίρνει πνοή από έναν 4.0 λτ. κινητήρα V8 ο διαθέτει δύο τούρμπο και προέρχεται από την McLaren 720S. Για την περίσταση όμως αποδίδει 800 ίππους (80 παραπάνω όπως είναι προφανές και από την ονομασία της 720S), και 800 Nm ροπής. Δυστυχώς η McLaren δεν ανακοίνωσε κάποια νούμερα επιδόσεων, όπως τελική ταχύτητα και επιτάχυνση.

Get it on Google Play Download on the App Store