Έτσι θα είναι το επόμενο VW CrossPolo

Η κατηγορία των SUV είναι εξαιρετικά δημοφιλής και όπως είναι λογικό σιγά σιγά βλέπουμε όλο και περισσότερες κατηγορίες αυτοκινήτων να εισέρχονται σε αυτήν. Και φυσικά τα μικρά μοντέλα, όπως το VW Polo δεν αποτελούν εξαίρεση…

Δείτε ακόμη: Διεύρυνση συνεργασίας Toyota – Panasonic

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που η VW θα φτιάξει ένα ανάλογο μοντέλο και φυσικά δεν θα είναι το μοναδικό στην κατηγορία, αφού κάτι ανάλογο κάνει και η Fordμε το νέο Fiesta, το οποίο το προσφέρει μεταξύ άλλων  και σε έκδοση crossover.

Εδώ, όμως, βλέπουμε το μοντέλο σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva, ο οποίος ονομάζει το μοντέλο Polo Alltrack (Alltrack είναι η ονομασία που χρησιμοποιεί η VW για τα αντίστοιχα μοντέλα της αν και στην περίπτωση του Polo χρησιμοποιούσε την ονομασία CrossPolo).

Φυσικά, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, θεωρούμε δεδομένο πως αργά ή γρήγορα η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει την ανάλογη έκδοση του Polo, μέχρι όμως να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις αλλά και να παρουσιαστεί το μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει η BMW M5 στην Ελλάδα;

Αυτό θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μαύρα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω. Για τα μοτέρ ακόμη είναι πολύ νωρίς να γίνει λόγος, αλλά έχοντας ως δεδομένη την γκάμα κινητήρων του νέου Polo προφανώς και δεν θα έχουμε εκπλήξεις.

Get it on Google Play Download on the App Store