Οκτώ σπορ αυτοκίνητα μεταμορφώθηκαν σε SUV!

Τα SUV μοντέλα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι σχεδόν όλων των μακρών αυτοκινήτων, ενώ ακόμα και όσες ελάχιστες δε διαθέτουν στη γκάμα τους πρόκειται στο μέλλον να αποκτήσουν. 

Στην κατηγορία των σπορ πολυτελών SUV, ουσιαστικά η Porsche με την Cayenne άνοιξε το δρόμο το 2002, ενώ πιο πρόσφατο μοντέλο είναι η εντυπωσιακή Lamborghini Urus, η οποία διατήρησε σε σημαντικό βαθμό την εμφάνιση και το δυναμισμό των κουπέ μοντέλων, αλλά με παραπάνω πόρτες και ύψος. Φυσικά και αμιγώς πολυτελείς μάρκες δεν έχουν ξεφύγει από την… SUVομανία, όπως είναι η Benltey με την Bentayga και η Rolls-Royce με την Cullinan, η οποία ετοιμάζεται.

Διαβάστε ακόμη: Νέο… μηδενικό σε crash test (+video)

Οπότε δεν θα μας φανεί πλέον και πολύ παράξενο να δούμε στο μέλλον σπορ κουπέ αυτοκίνητα να αποκτούν και εκδόσεις SUV. Η Jennings Motor Group σχεδίασε οκτώ “φανταστικά” sportscars και supercars με περισσότερες πόρτες και ημίψηλα αμαξώματα. Ως βάση χρησιμοποίησε την Alfa Romeo 4C, την Aston Martin V12 Vantage, το BMW i8, την Chevrolet Camaro, την Ferrari 488, Ford Mustang, το Honda NSX και τη McLaren 720S. Σε κάποια πάει το SUV αμάξωμα, αλλά σε κάποια άλλα δείχνει παράταιρο. Ως γνωστόν περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα.

Διαβάστε ακόμη: Τέλη κυκλοφορίας 2018 με δόσεις και χωρίς χρεώσεις

Get it on Google Play Download on the App Store