BMW και σε… αγροτικό

Η Mercedes-Benz παρουσίασε πριν λίγο καιρό την X-Class, το μοντέλο το οποίο θα την εκπροσωπήσει στην κατηγορία των pick-up. Τι θα γινόταν όμως αν η BMW τελικά αποφάσιζε να… κοντράρει την X-Class με την αντίστοιχη X-Series; Η απάντηση μας έρχεται από τον X-Tomi Design… και το δημιούργημά του το οποίο βλέπουμε μέσω της πιο πάνω, ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας.

Δείτε ακόμη: Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στην ιστορία της Alfa Romeo

Μπορεί προς το παρόν να είναι απλώς μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από το μυαλό του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi Design, ο οποίος θέλησε να δώσει μορφή στο pick-up της BMW, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς όμως κάτι τέτοιο στο μέλλον, αν και σίγουρα δεν είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, στην ιδιοσυγκρασία της BMW ενα τέτοιο μοντέλο.

Πριν πείτε όμως πως δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κάτι τέτοιο να παίρνει σάρκα και οστά σκεφτείτε πρώτα πως δεν θα περιμένατε ποτέ πριν μερικά χρόνια η Porsche και η Lamborghini να βγάλουν SUV και η Mercedes-Benz pick-up.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το λάδι που διαρκεί 30.000+ χλμ. (+video)

Επειδή λοιπόν ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, ο X-Tomi πήρε μία BMW X2 (διαβάστε εδώ τα πάντα για την BMW M2)και της έδωσε τη μορφή ενός pick-up. Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι κακό, για τετράθυρο pick-up, σίγουρα όμως θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμη μέχρι το κοινό της μάρκας να μπορέσει να αποδεχτεί ένα τέτοιο μοντέλο!

Get it on Google Play Download on the App Store