Οι τιμές του Kia Rio GT-Line στην Ελλάδα

Την περασμένη εβδομάδα η Kia αποκάλυψε την σπορ έκδοση του Rio, η οποία φέρει τα διακριτικά GT-Line. Πλέον ανακοίνωσε την διάθεσή του και στη χώρα μας δίνοντας στην δημοσιότητα τιμές και εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη: Video: Η Mercedes E-Class προσπερνάει μόνη της σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο

Το Kia Rio GT-Line διατίθεται με τον τούρμπο, τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 λτ. T-GDi σε εκδόσεις με 100 ή 120 ίππους καθώς και με τους ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες MPΙ 1.2 λτ. ή 1.4 λτ.

Εκτός από τις αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό του που το κάνουν να φαίνεται πιο επιθετικό, έχει και σπορ πινελιές στο εσωτερικό του με πεντάλ αλουμινίουσπορ καθίσματα και δερμάτινο, flat bottom τιμόνι (επίπεδο κάτω άκρο).

Φυσικά και σε αυτή την έκδοση το Kia Rio έχει οθόνη αφής 7,0 ιντσών με Apple Car Play και Android Auto που συνοδεύεται και από κάμερα οπισθοπορείας.

Το Kia Rio GT-Line διατίθεται ήδη προς παραγγελία στην Ελληνική αγορά με τα πρώτα αυτοκίνητα να αναμένονται το Μάρτιο και τιμές πώλησης με την τρέχουσα προωθητική ενέργεια στις 14.990 ευρώ για το 1.0 λτ. των 100 ίππων και στις 15.990 ευρώ για το 1.0 λτ. των 120 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη χασούρα από την απάτη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia έτσι και αυτό συνοδεύεται από 7 χρόνια εργοστιακής εγγύησης (ή 150.000 χλμ.).

Get it on Google Play Download on the App Store