Απελπισμένος αγόρασε δύο smart για μην του κλείνουν το πάρκινγκ

Στην Ελλάδα έχουμε δει πολλά και διάφορα που σκαρφίζονται κάποιοι για να κρατάνε θέσεις στάθμευσης στον δρόμο. Τελάρα, κάδοι σκουπιδιών και σε ακραίες περιπτώσεις ακόμη και παλιά μηχανάκια αγορασμένα για αυτό τον λόγο.

Δείτε ακόμη: Αυτόνομο τρακάρει κατά την διάρκεια επίδειξης (+video)

Ο Γερμανός όμως που πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη είδηση, το… τερμάτισε καθώς ξόδεψε αρκετά χρήματα προκειμένου να πάρει δύο αυτοκίνητα smart, όχι για να κρατάει θέση αλλά για να μην τον ενοχλούν κατά την είσοδο/έξοδο από το πάρκινγκ του.

Βέβαια ο άνθρωπος δεν είχε άλλη λύση, καθώς δεν μπορούσε με κάποιον άλλο νόμιμο τρόπο να περιορίσει αυτούς που πάρκαραν οριακά στην είσοδο/έξοδο του γκαράζ του και τον εμπόδιζαν και έτσι κατέφυγε σε αυτή την λύση.

Βλέπετε όταν κάθε μέρα θες να βγεις από το γκαράζ σου και δεν βλέπεις τι έρχεται κατά πάνω σου από τον δρόμο, επειδή κάποιος πάρκαρε δίπλα ακριβώς στα όρια του γκαράζ σου, τότε σκέφτεσαι ακραίες λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Εργοστασιακό Kia Sorento στην «πύλη της κολάσεως» (+video)

Το περιστατικό μας έρχεται από το Ντίσελντορφ, ενώ αξίζει να πούμε πως ο «ήρωας» της ιστορίας μας, έχει μετακινήσει τα δύο smart μόλις μία φορά σε δύο χρόνια.

Get it on Google Play Download on the App Store