Εικονική ξενάγηση στο μουσείο της Skoda με τα 340 μοντέλα!

Η εφαρμογή Google Street View δίνει την δυνατότητα στον καθένα να επισκεφτεί το Skoda Museum, από το σπίτι ή το γραφείο του, για να ζήσει την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από εντυπωσιακούς εκθεσιακούς χώρους και να δει με λεπτομέρεια θρυλικά ιστορικά οχήματα. Εκεί, θα «αγγίξετε» το τιμόνι του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η Skoda (το Voiturette A που σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές της μάρκας Laurin & Klement), και θα δείτε από κοντά διάφορα θρυλικά μοντέλα, όπως είναι μεταξύ άλλων τα L&K-Skoda 110, 860, Superb 4000 και 1101 ‘Tudor’ Cabriolet.

Επίσης, θα «επιβιβαστείτε» στα συναρπαστικά Skoda Popular Sport ‘Monte Carlo’ και Skoda 1000 MB. Η μοναδική εμπειρία περιλαμβάνει μία κατατοπιστική επίσκεψη γύρω από την σχεδιαστική μελέτη Skoda VisionD, μέχρι τα κόκπιτ των Skoda 130 RS & Skoda Fabia Super 2000 τα οποία έγραψαν το δικό τους κεφάλαιο στην μακρόχρονη πορεία του αγωνιστικού τμήματος της Μάρκας.

Στα τέλη του 2012, το μουσείο της ŠKODA αναβαθμίστηκε για να μετουσιωθεί σε ένα multimedia μέσο προβολής της μάρκας. Στις ιστορικές αίθουσες που βρίσκονται στην οδό  Václav Klement Street, το ταξίδι στα 120 χρόνια της μάρκας εμπλουτίζεται από πλούσιο διαδραστικό multimedia υλικό. Στα 1.800 τ.μ. επιφάνειας του Skoda Museum βρίσκονται περίπου 340 εκθέματα συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά ευρείας παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, διάφορους κινητήρες ανά εποχή, τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο.

Η εικονική ξενάγηση συνεχίζεται και πέρα από το Skoda Museum, καθώς το Google Street View προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο κέντρο εξυπηρέτησης στης Μάρκας, στο Mladá Boleslav. Εκεί, ο χρήστης μπορεί να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου που διατίθεται στην αγορά, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα. Το Skoda Customer Centre ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

Get it on Google Play Download on the App Store