Νέα κορυφαία έκδοση Isuzu D-Max Blade 4×4 Double Cab

Η Isuzu λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση D-Max Blade με το διπλοκάμπινο αμάξωμα και την τετρακίνηση, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Μ. Βρετανίας. Ο εξοπλισμός του τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό φέρει πολλά αποκλειστικά στοιχεία. Ορισμένα από αυτά είναι η γκρι εμπρός μάσκα, οι μαύροι καθρέπτες και χειρολαβές των θυρών, οι ζάντες των 18 ιντσών με ελαστικά 255/60 για εκτός δρόμου χρήση, η μπάρα στην καρότσα και τα σκαλοπάτια.

Στο μοντέρνας σχεδίασης εσωτερικό το οποίο δε διαφέρει από το αντίστοιχο ενός επιβατικού οχήματος, προστέθηκε δερμάτινο σαλόνι, μοναδικά πατάκια, επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνου και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6,1 ιντσών.

Κάτω από το μακρύ και μυώδες εμπρός καπό του Isuzu D-Max Blade φιλοξενείται ο 2.5 λτ. κινητήρας πετρελαίου απόδοσης 163 ίππων και 400 Nm ροπής, συνδυασμένος είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με 5τάχυτο αυτόματο.

Οι τιμές της ειδικής αυτής έκδοσης του D-Max ξεκινούν από 25.999 στερλίνες (36.000 ευρώ). Οι παραγγελίες θα ανοίξουν προς τα τέλη του μήνα, ενώ θα είναι διαθέσιμο στάνταρ σε μαύρο χρώμα ή προαιρετικά σε λευκό περλέ.

Get it on Google Play Download on the App Store