Ο CEO της Opel με το δικό του σπάνιο Diplomat A V8 Coupé

H Opel θα παρουσιάσει μερικά σπάνια και πολύ ειδικά παλαιότερα μοντέλα της στην έκθεση κλασικών αυτοκινήτων Bodensee Klassik (7 Μαΐου 2015 στην πόλη Bregenz, Αυστρία). Εκεί θα παραβρεθεί και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann με το δικό του Opel Diplomat A V8 Coupé. Η λίστα των σπάνιων εκθεμάτων της Opel θα περιλαμβάνει και άλλο Diplomat A Coupé με 5.4 λτ. V8 κινητήρα απόδοσης 280 ίππων, καθώς και τα επίσης σπάνια μοντέλα Admiral A και Kapitän A με 8 κύλινδρα μοτέρ.

Συνολικά στην έκθεση θα συμμετέχουν 180 κλασικά αυτοκίνητα προερχόμενα από τη Γερμανία, Αυστρία και Ελεβετία. Το Diplomat A V8 Coupé του Dr. Karl-ThomasNeumann είναι μοντέλο του 1967 με τον αριθμό πλαισίου 347, δηλαδή το τελευταίο που βγήκε από την γραμμή παραγωγής (1965-1967) του Karmann και κόστιζε τότε όσο επτά VW Beetle.

Το συγκεκριμένο Diplomat A V8 Coupé είναι πλήρως ανακαινισμένο και δείχνει σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο, ενώ εξωτερικά κυρίως εντυπωσιάζει με την πολυτελή και κομψή του σιλουέτα, αλλά και με τις πληθωρικές του διαστάσεις (μήκος σχεδόν 5 μ.)

Σχετικά με το Diplomat A V8 Coupé, ο CEO της Opel δήλωσε: “Ήμουν πάντοτε γοητευμένος από το συνδυασμό του διαχρονικά κομψού αμαξώματος του Diplomat και το θρυλικό Chevrolet Small Block V8” και πρόσθεσε: “Είμαι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου για περίπου έξι μήνες και τώρα είμαι ευτυχής όταν έχω την ευκαιρία για να κάνω μια βόλτα το εικονικό αυτό μοντέλο.”

Get it on Google Play Download on the App Store