Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Κωνσταντίνα στην Κέρκυρα

Μόλις 100 μέτρα από τις απέραντες αμμώδεις παραλίες του Κάβου, του νοτιότερου σημείου της Κέρκυρας, με τα καταγάλανα νερά και το αδιάκοπο γαλάζιο του Ιόνιου Πελάγους, το Konstantina Apartments σας υποδέχεται στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών και σύγχρονες εγκαταστάσεις ιδανικές για μοναδικές στιγμές ηρεμίας και αναζωογόνησης.

Προσφέροντας 20 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, οργανωμένα σε ένα αυτόνομο κτήριο, οι ιδιοκτήτες του Konstantina Apartments έχουν δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες οικογενειακής φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη, συνδέοντας τη γαλήνη και την ηρεμία του ειδυλλιακού τοπίου με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις αυθεντικές καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς. Η πισίνα, το μπαρ και οι γεύσεις του εστιατορίου συμπληρώνουν τις ανέσεις και διαμορφώνουν την απόλυτη εμπειρία διαμονής σε ένα νησί που αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά.

Το Konstantina Apartments προσφέρει στους επισκέπτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, διαμορφώνοντας έτσι μία εξαιρετική πρόταση διαμονής για τις επόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, προτού προχωρήσετε στον χώρο της πισίνας για τις απαραίτητες συνεδρίες… ηλιοθεραπείας. Μην αμελήσετε να επισκεφθείτε το εστιατόριο για να απολαύσετε γεύσεις ελληνικής κουζίνας και τοπικά προϊόντα από τον κήπο, ενώ το βραδάκι χαλαρώστε στο χώρο της πισίνας και το μπαρ μ’ ένα δροσιστικό cocktail.

Επικοινωνία:

Περιοχή: Κέρκυρα, Κάβος

Τηλέφωνα: +30 26620 61496 / 61083

Email:  info@Konstantina-corfu.com

Site:  www.hotel-corfu.com

Facebook: Konstantina Apartments Hotel in Corfu

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store