Από 10.990 ευρώ το Renault Clio

Μέχρι το τέλος Μαρτίου η Renault προσφέρει το σύνολο της γκάμας του Clio και του Clio Sport Tourer με ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.

Η τιμή των 10.990 ευρώ για το Renault Clio αφορά στην αρχική έκδοση 1.2 75 PS Authentic, η οποία συνοδεύεται από έναν πολύ καλό εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονται στάνταρ ESP, 6 αερόσακοι, air condition, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κάρτα Renault με κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα R & Go, cruise control με χειριστήρια στο τιμόνι, φώτα ημέρας LED και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Renault Twingo 0.9 TCe 90hp

Παράλληλα, το Renault Clio και το Clio Sport Tourer διαθέτουν στη γκάμα τους και πολλά επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist, καθώς και το σύστημα multimedia R-LINK.

Στους κινητήρες, το Renault Clio συνοδεύεται εκτός από τον 1.200άρη των 75 ίππων και με τον 0.9 turbo με 90 άλογα, τον 1.2 turbo με 120 άλογα, αλλά και τους diesel 1.5 λίτρων με 75, 90 και 110 ίππους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Renault (http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html).

Get it on Google Play Download on the App Store