Volvo XC60 με έκπτωση έως 7.000 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volvo ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για το μεσαίο SUV XC60, το οποίο διατίθεται πλέον με συνολικό όφελος έως 7.000 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για ταξινομήσεις μέχρι και τα τέλη Μαΐου.

Η προσφορά για το μοντέλο της Volvo ισχύει στις εξοπλιστικές εκδόσεις Summum και R-Design του XC60 D4, με τον κινητήρα diesel 1.969 κ.εκ. της οικογένειας Drive-E, ο οποίος έχει ισχύ 190 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο, σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Διαβάστε ακόμα: Volvo: Τέλος τα diesel μετά το 2020

Εξοπλιστικά, η έκδοση Summum διαθέτει επιπλέον της πρώτης έκδοσης Momentum δερμάτινα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο με μνήμες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και πολλά άλλα.

Στο R-Design, το XC60 D4 διαθέτει ένα νέο σπορ σασί, δερμάτινα καθίσματα με  με επένδυση Nubuck και περφορέ, σπορ πεντάλ και σπορ εξατμίσεις, αλλά και δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. Το παρών δίνει και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Volvo V40 Cross Country T3

Να σημειώσουμε τέλος ότι η νέα προσφορά της Volvo για το XC60 συνδυάζεται με 5 χρόνια πλήρες σέρβις (σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή), 5 χρόνια εγγύηση, αλλά και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Get it on Google Play Download on the App Store