SEAT με δώρο απόσυρση και εκπτώσεις έως 1.740€

Η SEAT παρατείνει μέχρι τα τέλη του 2014 το προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους, δωρεάν συντήρηση για δύο χρόνια, δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης και σημαντικές εκπτώσεις έως 1.740€. Πιο αναλυτικά:

Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους

H SEAT παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξ ολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800€, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000 χλμ.)

Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000 χλμ. (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT.

Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000χλμ)

Για πρώτη φορά η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000 χλμ., με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τη βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα των παραπάνω χαρακτηριστικών, η εμπορική παρουσία της SEAT ενισχύεται περαιτέρω με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που συνεχίζουν να προσφέρονται για όλα τα μοντέλα μας επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής (μέχρι και 1.740€) καθώς και με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού “Plus” που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικό πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικές τιμές.

Δείτε ακόμα εδώ το νέο ενδεικτικό τιμοκατάλογο λιανικής μοντέλων SEAT και εδώ του Leon.

Get it on Google Play Download on the App Store