SEAΤ Ibiza με 3πλό κέρδος για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Η SEAT προσφέρει το Ibiza με ένα νέο ελκυστικό προωθητικό πρόγραμμα για τα μοντέλα που θα παραγγελθούν έως τις 14/3/2015. Αυτό περιλαμβάνει εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη. Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης SEAT 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 χλμ) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 χρόνων, με τους ίδιους ακριβώς όρους και προυποθέσεις. 

Επίσης, προσφέρεται με το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, που συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των 2 περιόδων χρηματοδότησης.Κατ’ επέκταση, για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24 μήνων η μηνιαία δόση ξεκινά από 110€ το μήνα.

Τέλος, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plusγια όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού (για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15″ & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150€, για την έκδοση Style 5d: Climatronic & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα /Style SC: Climatronic και φιμέ τζάμια στην τιμή των 180€) συμπληρώνουν το τριπλό κέρδος του νέου προωθητικού προγράμματος.

Get it on Google Play Download on the App Store