#CitroenMakeMyDay με όφελος έως 5.100 ευρώ

H Citroen προσφέρει το νέο πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay, το οποίο αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100€. Το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay περιλαμβάνει:

  • 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
  • Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Έκπτωση Green Bonus Citroen

Η Citroen προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Παράλληλα, η Citroen στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και θα είναι τεράστια έκπληξη. Ο διαγωνισμός #CitroenMakeMyDay θα έχει στόχο στο καλύτερο και πιο ευφάνταστο Video ή Φωτογραφία που θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Facebook της Citroen που σας φτιάχνει τη μέρα.

Get it on Google Play Download on the App Store