Νέος τιμοκατάλογος SEAT με μειωμένες τιμές

Η SEAT ανακοίνωσε τους νέους τιμοκαταλόγους των μοντέλων της με το νέο φορολογικό καθεστώς, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζουν μειώσεις τιμών που φτάνουν έως τα 1.879 ευρώ. Παράλληλα, η χρέωση της ρεζέρβας περιλαμβάνεται πλέον στην βασική τιμή των αυτοκινήτων SEAT, σε αντίθεση με παλαιότερους τιμοκαταλόγους (βλ. παρακάτω πίνακα).

Όπως αναφέρει η SEAT – Τεχνοκάρ, για να είναι σωστή μια αποτίμηση για την αλλαγή που επέρχεται στις τιμές των μοντέλων με το νέο σύστημα φορολόγησης προς τον πελάτη, θα πρέπει στις προηγούμενες τιμές του τιμοκαταλόγου με απόσυρση και 24% ΦΠΑ, να προστίθεται το κόστος της ρεζέρβας και ένα θεωρητικό κόστος του αποσυρόχαρτου (450€) και το σύνολο αυτό να συγκρίνεται με τις τιμές του νέου μας τιμοκαταλόγου.

Σε αυτή την λογική όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στα σχετικά παραδείγματα, η SEAT δείχνει να προσφέρει σημαντικά καλύτερες τιμές προς τους πελάτες της για την μεγάλη πλειοψηφία των μοντέλων της, ενώ παράλληλα υπάρχουν περιπτώσεις εκδόσεων που ωφελούνται πάρα πολύ (π.χ. Ιbiza 1.8 Cupra, Leon 2.0 TDI, Leon 1.8 TSI).

Για τους αναλυτικούς νέους τιμοκαταλόγους SEAT Πατήστε Εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store