Το νέο Nissan Micra στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Η Nissan θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016 που ανοίγει τις πύλες της στις 22 Οκτωβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, με μια πλήρη γκάμα μοντέλων.


Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο, 5ης γενιάς Micra που πραγματοποίησε μόλις πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Επιπλέον, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ανανεωμένο GT-R.

Στον εκθεσιακό χώρο της Nissan θα υπάρχουν ακόμα το best seller SUV Qashqai, το Juke στην «καυτή» έκδοση NISMO RS, το X-Trail, το Pulsar και το νέο Navara.

Το νέο Nissan Micra αλλάζει τελείως σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές του και διαθέτει αισθητά πιο αιχμηρό σχεδιασμό, μεγαλύτερες διαστάσεις, πλήρη εξοπλισμό νέων στοιχείων ασφαλείας και νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Σε ότι αφορά του κινητήρες, το νέο Micra αρχικά θα διατίθεται με έναν 0.9 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζίνης, καθώς και με τον diesel 1.5 λίτρων, αμφότεροι της Renault με απόδοση 90hp. Στην γκάμα επιλογών θα ενταχθεί σύντομα και ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης 1.0 λίτρου με 73hp.

Το νέο Nissan Micra θα ξεκινήσει να πωλείται το Μάρτιο του 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store