Τα νέα Honda Civic Type R, Jazz και HR-V στην Αυτοκίνηση 2015

To νέο Civic Type R, η 3η γενιά του δημοφιλούς Jazz και το νέο HR-V θα είναι οι κύριοι πρεσβευτές της νέας εποχής της Honda, στην έκθεση Αυτοκίνηση 2015, όπου παράλληλα θα υπάρχουν τα ανανεωμένα CR-V 1.6 i-DTEC και Civic MY15.

Τo νέο Civic Type R είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου που εφοδιάζεται με νέο δίλιτρο κινητήρα VTEC TURBO o οποίος αποδίδει ιπποδύναμη 310 PS, ροπή 400 Nm, προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 270  χλμ./ώρα.

Για πρώτη φορά στην χώρα μας, οι επισκέπτες της έκθεσης Αυτοκίνηση 2015 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο HR-V, ένα μοντέλο που συνδυάζει χαρακτηριστικά από τα crossover, SUV και MPV. Για την κίνησή του υπάρχουν δύο νέα μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης 1.5 λτ. και ένα πετρελαίου 1.6 λτ.

Ταυτόχρονα παρουσία θα έχει και η τρίτη γενιά του μικρού πολυμορφικού της Honda, το νέο Jazz, το οποίο προσφέρει ακόμα καλύτερους χώρους, ευελιξία, ποιότητα και τεχνολογία, ενώ θα προσφέρεται με νέο κινητήρα βενζίνης 1.3 i-VTEC.

Get it on Google Play Download on the App Store