Με 17 μοντέλα η Volkswagen στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2015»

Η Kosmocar-Volkswagen, θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015» που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, το διάστημα 13 – 22 Νοεμβρίου 2015. Σε εκθεσιακό χώρο συνολικής έκτασης 650 τ.μ. η Volkswagen θα φιλοξενήσει τα αντιπροσωπευτικότερα μοντέλα της μάρκας μέσα από 17 διαφορετικές εκδόσεις.

Σε Πρώτη Πανελλήνια Παρουσίαση, οι επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλήρη γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Volkswagen. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα e-up! και e-Golf εντυπωσιάζουν τόσο με τις επιδόσεις τους και την κορυφαία ποιότητα κύλισης όσο και με την ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αντιστοιχεί σε περίπου 1,4€ για κάθε 100 χλμ. διατηρώντας παράλληλα τα κορυφαία προϊοντικά χαρακτηριστικά της οικογένειας των μοντέλων τους.

Η 7η γενιά του Golf πρωτοπορεί και πάλι με την παρουσίαση του Golf GTE, ενός Plug-in Hybrid μοντέλου που συνδυάζει τosport DNA ενός GTI (0-100 χλμ./ώρα σε 7.4 δλ.), με την οικονομία (1,6 λτ./ 100 χλμ.) ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στον εκθεσιακό χώρο της VW θα υπάρχουν και τα σπορ μοντέλα Golf GTI 230PS Performance, Scirocco και το νέο Polo GTΙ. Επίσης θα δίνουν το «παρών» τα cross up! και CrossPolo, για πρώτη φορά το  τετρακίνητο Golf Alltrack αλλά και το νέο Touareg.

Πρεμιέρα θα κάνει και το νέο Touran, καθώς και η νέα γκάμα εκδόσεων και κινητήρων των Polo και Golf με τον 1.0 TSI απόδοσης 95PS και 110 (για το Polo) και 115PS για το Golf. Τέλος, οι επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το  Passat R-Line, καθώς και την επετειακή έκδοση Beetle Cabriolet by Karmann.

Get it on Google Play Download on the App Store