Νέο Jeep Cherokee με αρχικό κινητήρα 2.0 λτ. ντίζελ

Το νέο Jeep Cherokee κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα μαζί με το επίσης νέο μικρό Renegade και ξεχωρίζει πρώτα απ’όλα για την τελείως διαφορετική του σχεδίαση σε σχέση με τα πιο «τετραγωνισμένα» προγενέστερα μοντέλα. Το νέο Jeep Cherokee τροφοδοτείται με τον 2.0 λίτρων Multijet diesel των 140 ίππων και 350 Nm ροπής και την πιο ισχυρή εκδοχή του με 170 ίππους και 350 Nm ροπής.

Στην γκάμα των μηχανικών συνόλων βενζίνης υπάρχει ο κορυφαίος της σειράς 3.2 V6 Pentastar απόδοσης 272 ίππων και 315 Nm ροπής και ο πιο μικρός 2.4 Tigershark MultiAir των 177 ίππων και 229 Nm ροπής. Όλα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται στάνταρ με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, εκτός του αρχικού ντίζελ των 140 ίππων, ο οποίος προσφέρεται με μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο.

Το νέο Jeep προσφέρει μια επιλογή από τρία συστήματα 4×4 για όλες τις συνθήκες οδήγησης, όπως πλήρως αυτοματοποιημένη τετρακίνηση, λειτουργία που κλειδώνει τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες, επιλογή για κλείδωμα μόνο του πίσω διαφορικού και κοντές σχέσεις (4-Low) για ταχύτητες από 1,6 χλμ./ώρα έως 8,5 χλμ./ώρα. Παράλληλα, υπάρχουν και επιμέρους επιλογές, οι οποίες συντονίζονται με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου των φρένων και ESC, ενώ δεν λείπουν η υποβοήθηση ανάβασης και κατάβασης.

Get it on Google Play Download on the App Store