Η BRABUS εμπιστεύεται ελαστικά Continental




Ο βελτιωτικός οίκος BRABUS εμπιστεύεται τα ελαστικά της Continental για χρήση στα υψηλών επιδόσεων βελτιωμένα οχήματά του. Μεταξύ των οχημάτων περιλαμβάνεται και το πιο γρήγορο ίσως sedan παραγωγής που αποδίδει 800 ίππους. Επιταχύνει μέχρι το, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, όριο των 350 χλμ./ω. «πατώντας» πάνω στα ContiSportContact 5 P ελαστικά με διάσταση 255/30 ZR 20 εμπρός και 305/25 ZR 20 πίσω. Ο βελτιωτικός οίκος που έχει έδρα του το Bottrop, της Γερμανίας, εξοπλίζει το Bullit Coupe 800 του (το οποίο αποδίδει, όπως προδίδει και το όνομά του, 800 ίππους) με τα ContiForceContact, αγωνιστικά ελαστικά υψηλής τεχνολογίας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε δημόσιο δρόμο.

Εν τω μεταξύ τα ελαστικά ContiSportContact 5 P (in its UHP road-tire guise) παρέχουν μέγιστη πρόσφυση στα μοντέλα BRABUS B63-620 και BRABUS 800 iBusiness. Εκτός από τα super sport coupe μοντέλα και τα υψηλών επιδόσεων sedan της, η BRABUS τοποθετεί και στο 800 Widestar – τη βελτιωμένη έκδοση της Mercedes G 65 AMG – ελαστικά Continental. Αυτό το 4×4 μπορεί να αγγίξει μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ω. με ζάντες 23ιντσών που φορούν ελαστικά ContiCrossContact UHP σε διάσταση 305/30 ZR 23.

“Η εξέλιξη ελαστικών για αυτοκίνητα τόσο απαιτητικά όσο αυτά που κατασκευάζει η BRABUS είναι μια πραγματική πρόκληση” δήλωσε ο Henry Siemons, Υπεύθυνος Βελτιώσεων της Continental. “Αυτό που συναντάμε εδώ είναι ένας συνδυασμός υψηλής επιτάχυνσης, υψηλών τελικών ταχυτήτων και μεγάλων απαιτήσεων στον τομέα των κρατημάτων του οχήματος. Είμαστε ευτυχείς που βασιζόμαστε στην εξαιρετική λύση που μας προσφέρουν τα τελευταία μοντέλα υψηλής πίεσης των ελαστικών μας (UHP) τα οποία μπορούν να παρέχουν στα οχήματα της BRABUS μια πολύ καλή και ισορροπημένη λύση σε αυτό το πλαίσιο.




Get it on Google Play Download on the App Store