Μία και μοναδική Ferrari. Στην κυριολεξία (+video)

Η Ferrari δεν συνηθίζει να φτιάχνει one-off εκδόσεις των μοντέλων της. Το κάνει σπάνια και για πολύ ιδιαίτερο λόγο συνήθως. Όπως για παράδειγμα έκανε με την F60 America και την F12 TRS. Αυτή τη φορά παρουσίασε τη μία και μοναδική SP275 RW Competizione.

Το μοναδικό, κυριολεκτικά, ιταλικό supercar παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της Ferrari Finali Mondiali, στην Daytona των ΗΠΑ, όπου θυμίζουμε πως έκανε την εμφάνισή της και η πρώτη τουρμπάτη αγωνιστική Ferrari, η 488 Challenge.

Όσον αφορά την SP275 RW Competizione, αυτή βασίζεται στην F12tdf και έχει μία σειρά από αλλαγές όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σπόιλερ περιμετρικά του αυτοκινήτου και νέο σχέδιο ζαντών.

Ειδικό φυσικά είναι και το χρώμα του αμαξώματός της, το κίτρινο Giallo triplo strato όπως το ονομάζουν οι Ιταλοί.

Δείτε ακόμη: Τράκαρε τη μοναδική Pagani Zonda ZoZo στον κόσμο

Το μοτέρ της είναι V12 6.3 λτ. ατμοσφαιρικό και προφανώς αποδίδει 769 ίππους (όσους και αυτό της F12tdf). Και λέμε προφανώς, γιατί η Ferrari δεν έχει παραχωρήσει επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο τυχερός ιδιοκτήτης της μοναδικής Ferrari είναι ο Dr. Rick Workman από την Φλόριντα. Του ευχόμαστε να την χαρεί και φυσικά ατρακάριστη! Όσον αφορά την τιμή της… αυτή δεν έγινε γνωστή.

Get it on Google Play Download on the App Store