Ανανεωμένο Fiat 500X και Off-Road Look με 1.3 diesel

H Fiat ανανεώνει το κόμπακτ crossover μοντέλο της 500Χ για το 2017 και του ενισχύει ακόμα περισσότερο το στιλ, την ασφάλεια και την τεχνολογία.

Εξωτερικά, το «φρεσκαρισμένο» 500X διακρίνεται από τις νέες προστατευτικές ασημί ποδιές στους προφυλακτήρες των εκδόσεων Off-Road Look, τα πιο ψυχρού φωτισμού LED φώτα ημέρας, τις νέου σχεδιασμού ζάντες των 17 ιντσών στην έκδοση Lounge και τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος, τα μεταλλικά Blue Jeans και Donatello Bronze και το παστέλ Cappuccino Beige. Στο εσωτερικό του City-Look 500X υπάρχουν νέα διακοσμητικά και νέες επενδύσεις στα καθίσματα από ύφασμα ή δέρμα.

Στους κινητήρες, νέα προσθήκη στις εκδόσεις Off-Road Look (Cross and Cross Plus), αφορά το ντίζελ 1.3 MultiJet 95 HP και το βενζίνης 1.6 eTorq 110 HP. Επίσης, υπάρχουν ο 1.4 Multiair 140 HP, ο 1.4 Multiair 170 HP με AWD και 9άρι αυτόματο κιβώτιο, ο 1.6 MultiJet II 120 HP και ο 1.6 MultiJet II 140 HP.

Δείτε ακόμα: Ετοιμάζει SUV με 7θέσιο εσωτερικό η Fiat;

Στον εξοπλισμό ασφαλείας διατίθενται όλα τα σύγχρονα συστήματα υποστήριξης του οδηγού, όπως είναι η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, η αυτόνομη πέδηση, το προσαρμοζόμενο cruise control, η προειδοποίηση για όχημα στις τυφλές γωνίες και το σύστημα που προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν από το πλάι κατά την όπισθεν.

Get it on Google Play Download on the App Store