Το 2018 έρχεται το νέο Fiat Punto

Αυτή τη στιγμή το δύσκολο έργο των πωλήσεων στην γκάμα της Fiat έχει αναλάβει το 500 και το 500X, με το Panda να ακολουθεί και τα υπόλοιπα μοντέλα ουσιαστικά να συμπληρώνουν τα κενά… Το νέο Punto όμως, το οποίο θα έρθει το 2018 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο OmniAuto, το οποίο δημοσίευσε και την παραπάνω εικόνα, το νέο Punto, αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να το περιμένουμε το 2018 και, όπως φαίνεται και από την εικόνα, θα έχουμε να κάνουμε με γενναίες δόσεις Tipo, στην εμφάνισή του. Ειδικά στο εμπρός μέρος, αφού πίσω αναμενόμενα το Puntoθα έχει τα φώτα κάθετα τοποθετημένα (σήμα κατατεθέν του μοντέλου).

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το συλλεκτικό Fiat 500 Riva

Αν και στον όμιλο FCA δεν κάνουν καμία αναφορά στο ενδεχόμενο νέας γενιάς Punto για την ευρωπαϊκή αγορά, οι φήμες από την Ιταλία λένε πως θα υπάρξει διάδοχος, ο οποίος θα βασίζεται στο Punto το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των δοκιμών εξέλιξης και αφορά την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν, με το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως, αν τελικά το Punto βρει το δρόμο του προς την Ευρωπαϊκή αγορά, τότε τα μοτέρ του θα είναι ανάλογα με αυτά που βρίσκουμε και κάτω από το καπό του Tipo.

Get it on Google Play Download on the App Store