Νέο Fiat Fullback Cross για περισσότερη περιπέτεια

Η Fiat θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017 το πιο «περιπετειώδες» pick-up μοντέλο της Fiat Fullback Cross σε χρώμα γκρι Colosseum. 

Το Fullback Cross είναι διαθέσιμο στην έκδοση Double Cab με τα ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά του να συνοψίζονται στη μάσκα με ματ μαύρα στοιχεία, στην πλαϊνή ποδιά σε ασημί σατέν χρώμα, στις μαύρες πλαϊνές λεπτομέρειες όπως στους καθρέφτες, στις λαβές, στους θόλους των τροχών, ενώ δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις ζάντες 17 ιντσών και στα μεγαλύτερα πλαϊνά σκαλοπάτια με νέα σχεδίαση. Τη ξεχωριστή εμφάνιση του Fullback Cross συμπληρώνει ο νέος χώρος φόρτωσης σε μαύρο χρώμα.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα μοιάζει το νέο Fiat Punto

Διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2,4 λίτρων των 180 ίππων και 430 Nm ροπής που συνεργάζεται με 6ταχυτο χειροκίνητο ή 5ταχυτο αυτόματο κιβώτιο (το τελευταίο εξοπλίζει την έκδοση της έκθεσης).

Ο βασικός εξοπλισμός του Fiat Fullback Cross είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας ABS με EBD, TSA (για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την ρυμούλκηση), LDW (Lane Departure Warning), επτά αερόσακους, Cruise Control, προβολείς Bi-Xenon, εμπρός φώτα ομίχλης, LED φώτα ημέρας (DRL). Η αίσθηση της άνεσης στην καμπίνα ενισχύεται από τη δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, στο τιμόνι και στο λεβιέ ταχυτήτων, αλλά και τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, το full traction selector, ένα ραδιόφωνο DAB CD/MP3 με οθόνη αφής 7”, λειτουργία Bluetooth και θύρα USB.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Fiat 124 Spider 1.4 Multiair 140 PS

Get it on Google Play Download on the App Store