Πιο σπορτίφ Fiat 500X S-Design και Tipo 5d S-Design

Στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Fiat θα παρουσιάσει τις ειδικές εκδόσεις S-Design των μοντέλων 500X και του 5θυρου Tipo, οι οποίες εμφανίζουν πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό.

Το 500X S-Design θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις City Look και στο Off-Road. Το αυτοκίνητο της έκθεσης είναι ματ πράσινου Alpi χρώματος και ξεχωρίζει για τις αποκλειστικές σπορ ατσάλινες λεπτομέρειες στα πλευρικά διακοσμητικά, στις λαβές των θυρών, στον εμπρός προφυλακτήρα, στη λαβή της πόρτας του χώρου αποσκευών και στα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών. Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία του μοντέλου είναι οι ζάντες 18 ιντσών σε ξεχωριστό δίχρωμο φινίρισμα, ενώ το σπορ προφίλ ενισχύεται από τα φώτα Xenon.

Δείτε ακόμα: Νέο Abarth 595 έτοιμο για την πίστα

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα ειδικά καθίσματα S-Design με σπορ ύφασμα και έγχρωμο λογότυπο. Ο κινητήρας που κινεί το μοντέλο είναι ο 1,4 MultiAir των 140 ίππων που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DCT. Οι παραγγελίες για τη συγκεκριμένη έκδοση θα ανοίξουν τον προσεχές Ιούνιο.

Το νέο Tipo 5θυρο S-Design διακρίνεται από την εμπρός μάσκα μαύρου χρώματος και τα εμπρός φώτα Bi-Xenon που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην οικογένεια του Tipo. Άλλες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα υπάρχουν στις σπορ εισαγωγές του αέρα και στα καπάκια των καθρεφτών, καθώς και στο ταμπλό.

Όλο το εσωτερικό είναι τελείως ανασχεδιασμένο με δερμάτινα και υφασμάτινα καθίσματα, ειδικά επιλεγμένα να αναδείξουν το δυναμικό, σπορ προφίλ του μοντέλου. Άλλο ένα ξεχωριστό σημείο είναι οι νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με διαμαντέ φινίρισμα.

Δείτε ακόμα: Νέο Fiat Fullback Cross για περισσότερη περιπέτεια

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου της έκθεσης βρίσκεται ο κινητήρας 1,4 T-jet των 120 ίππων και ροπή 215 Nm στις 2.500 στροφές. Η έκδοση S-Design είναι διαθέσιμη και σε άλλους χρωματισμούς, όπως μαύρο Cinema, κόκκινο Amore, λευκό Gelato και γκρι Colosseo, αλλά και άλλους κινητήρες όπως ο 1,6 MTJ 120HP Diesel με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο DCT, ο 1,6 E-Torq 110HP βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο και ο 1,4 T-jet 120HP LPG-βενζίνης.

Get it on Google Play Download on the App Store