Νέα έκδοση για το Fiat Fullback

Τα pick-up συνήθως είναι αυτοκίνητα τα οποία καλούνται να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν και αυτά το δικαίωμα στην διαφορετικότητα και στις ειδικές εκδόσεις. Για αυτό το λόγο η Fiat παρουσίασε το Fullback Cross.

Αυτό έχει να επιδείξει μία πιο… σκληροτράχηλη εικόνα η οποία απαρτίζεται από αρκετά νέα στοιχεία που συναντάμε σε όλο το αμάξωμά του. Συγκεκριμένα, η μάσκα εμπρός είναι νέα με ανασχεδιασμένη γρίλια σε ματ χρώμα, ενώ χαμηλά στον προφυλακτήρα υπάρχει ποδιά από χρώμιο. Περιμετρικά στο αμάξωμα έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά σε μαύρο χρώμα, ενώ σε μαύρο χρώμα είναι και τα σκαλοπάτια.

Δείτε επίσης: Ετοιμάζει αγροτικό η BMW; Δείτε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες

Στην καρότσα έχουν τοποθετηθεί μπάρες, ο πίσω προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος και οι ζάντες αλουμινίου είναι σε μαύρο χρώμα. Από την άλλη, στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινο σαλόνι, λεπτομέρειες από χρώμιο σε ταμπλό, τιμόνι και κεντρική κονσόλα, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλουσιότερος και περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα, οθόνη αφής 7,0 ιντσών και bi-xenon φώτα με LED στοιχεία.

Το Fiat Fullback Cross, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι βασίζεται στο Mitsubishi L200, θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με 2.4 λτ. τούρμπο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 180 ίππους και 430 Nm ροπής και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store