Επετειακό Fiat 500 Anniversario για τα 60 χρόνια του 500 (+video)

H Fiat γιορτάζει τα 60 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του 500 και έτσι, μετά από την αποκάλυψη του Fiat 500 Sessantesimo στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, δημιουργεί τη δεύτερη επετειακή έκδοση για το μίνι της μοντέλο με την ονομασία «Anniversario».

Το νέο Fiat 500 Anniversario δίνει έμφαση στο πάντρεμα του σήμερα με το χθες και έτσι διαθέτει στο αμάξωμά του περισσότερες χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τμήματα στο καπό, τα καπάκια των καθρεπτών, τη μάσκα, την πόρτα του χώρου αποσκευών και τους προφυλακτήρες.

Επιπλέον αυτών διαθέτει ειδικής σχεδίασης ρετρό 16 ιντσών ζάντες που ενσωματώνουν στο κέντρο του το παλαιότερο λογότυπο της Fiat, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι νέες υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων με ρίγες στη βάση τους, αλλά και τα σπέσιαλ λογότυπα.

Η Fiat θα προσφέρει το νέο 500 Anniversario με όλη τη γκάμα των κινητήρων (από 69 έως και 105 ίππους) και με επιλογή μεταξύ του «κλειστού» 500 ή του κάμπριο 500C. Στην παλέτα των χρωμάτων υπάρχουν και δύο νέες αποχρώσεις (Sicilia Πορτοκαλί και Riviera Πράσινο) ειδικά για την επετειακή αυτή έκδοση.

Διαβάστε ακόμα: 

Δοκιμή Fiat Tipo Hatchback diesel 1.3 MTJ 95 HP 

Στην Ελλάδα το νέο Fiat 500X S-Design 

Νέο μικρό Fiat Argo και σε σπορ έκδοση 1.8 HGT

Get it on Google Play Download on the App Store