Fiat 500X με αισθητικές και τεχνολογικές βελτιώσεις

Η Fiat ανανεώνει το κόμπακτ SUV μοντέλο της 500X και στις δύο εκδόσεις του (Urban και Cross), τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Για πρώτη φορά στην γκάμα των χρωμάτων του 500Χ προσθέτονται οι αποχρώσεις Donatello Bronze και Alpi Matte Green, που ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά στα μοντέλα 500X S-Design.

Διαβάστε ακόμα: Τα 3 SUV με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Όσον αφορά τις διαθέσιμες εξοπλιστικές εκδόσεις, οι Pop, Pop Star και Lounge διατίθενται με το πακέτο εμφάνισης «Urban Look», ενώ οι εκδόσεις Cross και City Cross συνδυάζονται με το πιο περιπετειώδες στιλ «Cross Look». Επιπλέον η Fiat διευρύνει τις επιλογές εξατομίκευσης του 500Χ με νέα αξεσουάρ, τα οποία δίνουν έμφαση στο στιλ, τη συνδεσιμότητα, και την ασφάλεια.

Το Fiat 500X Model Year 2018 περιλαμβάνει και το επόμενης γενιάς σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών, που είναι συμβατή με τις ενσωματωμένες λειτουργίες smartphone. Πιο αναλυτικά, το εξελιγμένο σύστημα infotainment ξεχωρίζει για τη διασύνδεση Bluetooth με σύστημα hands-free, streaming audio, αναγνώριση φωνής, θυρα Aux και USB με ενσωμάτωση στο iPod και χειριστήρια στο τιμόνι. Η κάμερα οπισθοπορείας και το νέο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης TomTom 3D είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο οικονομικά σε κατανάλωση μικρά της αγοράς ανά καύσιμο

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να μείνουν σε επαφή με τις υπηρεσίες Uconnect LIVE. Οι χρήστες που κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής Uconnect LIVE από το App Store ή το Google Play Store στο smartphone τους και μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματα του Uconnect LIVE, συμπεριλαμβανομένης της ροής μουσικής με Deezer και TuneIn, ειδήσεις από το Reuters, συνδεδεμένη πλοήγηση με το TomTom LIVE και να είναι σε επαφή με φίλους μέσω του Facebook Check-in και του Twitter. Μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση καυσίμου, την φιλικότητα προς το περιβάλλον και τις λειτουργίες παρακολούθησης όπου κι αν επιλέξουν να πάνε με το eco: Drive and my: Car.

Διαβάστε ακόμα: Πολυτελή μικρομεσαία μοντέλα σε χαμηλές τιμές

Get it on Google Play Download on the App Store