Στα σκαριά ανανεωμένο Fiat 500 με αλλαγές μέσα – έξω

Το Fiat 500 με την ρετρό σχεδίαση και το γεμάτο καμπύλες και στρογγυλά σχήματα αμάξωμα και εσωτερικό, μπορεί να δείχνει ακόμα νέο και trendy, ωστόσο έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την παρουσίασή του. Κατά καιρούς η Fiat έχει λανσάρει διάφορες νέες εκδόσεις με νέα χρώματα και εξοπλιστικά στοιχεία, όμως ένα… μποτοξάκι είναι απαραίτητο.

Το δημοφιλές ιταλικό μίνι φωτογραφήθηκε αυτές τις μέρες στην παγωμένη Σουηδία με καμουφλαρισμένο το εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος να δοκιμάζεται (σκίτσο από το υπάρχον 500). Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ανανέωση θα εστιαστεί στους νέας σχεδίασης προφυλακτήρες εμπρός – πίσω και τη μάσκα, ελαφρώς αλλαγμένα θα είναι τα φωτιστικά σώματα, ενώ το πιθανότερο είναι να εφοδιάζεται και με φώτα ημέρας LED.

Στο εσωτερικό θα εξοπλίζεται με νέο σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Επίσης θα υπάρχουν νέες επενδύσεις και ανασχεδιασμένο τιμόνι.

Όσο για τους κινητήρες κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρηθούν οι υπάρχοντες με βελτιώσεις σε κατανάλωση και εκπομπές CO2. Τέλος, το πιθανότερο είναι να κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Get it on Google Play Download on the App Store