Νέο παντός εδάφους τροχόσπιτο Fiat Ducato 4×4 Expedition

Στην σημαντικότερη έκθεση τροχόσπιτων Düsseldorf Caravan Salon (28 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου), η Fiat παρουσιάζει το νέο Ducato 4×4 Expedition Show Camper Van. Με το πρωτότυπο αυτό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο -όπου η ιταλική φίρμα αντιπροσωπεύει το 25% της αγοράς των τροχόσπιτων στην Ευρώπη- επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της σε αυτή την κατηγορία.

Το εν λόγω μοντέλο έχει χτιστεί στη βάση του Fiat Ducato με το μακρύ μεταξόνιο και την ψηλή οροφή, τροφοδοτείται με τον πετρελαιοκινητήρα 2.3 150 HP Multijet II και απευθύνεται στο περιπετειώδες κοινό που αναζητά ένα άνετο τροχόσπιτο στο δρόμο, αλλά και ικανό εκτός δρόμου. Για την κατασκευή του, η Fiat συνεργάστηκε με ειδικούς στον χώρο, την Tecnoform για τη διαμόρφωση του εσωτερικού και την Dangel για το σύστημα της μόνιμης τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη. Επιπλέον, εφοδιάζεται μεγαλύτερα χωμάτινα ελαστικά, με ειδικές ζάντες και έχει αυξηθεί η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.

Το εσωτερικό του τροχόσπιτου Ducato χαρακτηρίζεται από τις καθαρές του γραμμές, τα υψηλής ποιότητας υλικά και τα ειδικά διαμορφωμένα έπιπλα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με state-of-the-art σύστημα ψυχαγωγίας με πολλά ηχεία και δύο αναδιπλούμενες επίπεδες τηλεοράσεις, με ψυγείο, νεροχύτη, κουζίνα και όλα τα κομφόρ ενός νοικοκυριού.

Get it on Google Play Download on the App Store