Το νέο pick-up Fiat Toro κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Την πρώτη του εμφάνιση κάνει επίσημα το νέο pick-upμοντέλο Fiat Toro, το οποίο θα έρθει απευθείας αντιμέτωπο με ισχυρά και παραδοσιακά ονόματα της κατηγορίας, όπως είναι τα νέα Nissan Navara, Toyota Hilux, Mitsubishi L200Ford Ranger, VW Amarok, Isuzu D-Max κ.λπ. Βασικό χαρακτηριστικό του δεν είναι άλλο από την ιδιόμορφη σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματός του με τα έξι συνολικά φωτιστικά σώματα (μαζί με τους προβολείς ομίχλης), χωρισμένα σε τρία επίπεδα.

To διπλοκάμπινο Fiat Toro μήκους 4.915 χλστ. υιοθετεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο μοντέλο FCC4 (Fiat Concept Car) που είχε παρουσιαστεί πριν από ένα έτος στην Έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο. Προς το παρόν, η Fiat δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια άλλη φωτογραφία τόσο από το αμάξωμα όσο και από το εσωτερικό.

Το λανσάρισμα του αναμένεται να γίνει στις αρχές του έτους στη Νότια Αμερική με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη/αιθανόλη) 1.8 E-Torq Flex με κίνηση 4×2 και ντίζελ μηχανικό σύνολο 2.0 λτ. Multijet με κίνηση 4×2 ή 4×4 και σε συνδυασμό με το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Ισχύς δεν αναφέρεται, ωστόσο πιστεύεται ότι ο βενζίνης θα έχει απόδοση περίπου 140 ίππων και ο ντίζελ 170 ίππων.

 

Get it on Google Play Download on the App Store