Νέο pickup Fiat Fullback βασισμένο στο Mitsubishi L200

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι έκανε σήμερα το νέο pickup μοντέλο Fiat Fullback, ενώ πριν από λίγο καιρό η ιταλική φίρμα είχε παρουσιάσει και ένα ακόμα pickup, το Toro. Σίγουρα το Fiat Fullback θα σας θυμίζει έντονα κάποιο άλλο μοντέλο και συγκεκριμένα το νέο Mitsubishi L200. Οι σχεδιαστικές διαφορές με το ιαπωνικό μοντέλο είναι ελάχιστες και εστιάζονται στη διαφορετικής σχεδίασης μάσκα και στα σήματα της Fiat (και στο τιμόνι) αντί της Mitsubishi.

To Fiat Fullback θα είναι διαθέσιμο σε τρεις τύπους αμαξώματος, με μονή, επιμηκυμένη και διπλή καμπίνα, με μήκος 5.155 χλστ., 5.275 χλστ. και 5.285 χλστ. αντίστοιχα, ενώ το πλάτος είναι 1.815 χλστ., το μεταξόνιο 3.000 χλστ. και το ύψος 1.780 χλστ. Το ωφέλιμο φορτίο φτάνει έως τα 1.100 κιλά, ανάλογα με την έκδοση.

Για την κίνησή του υπάρχει ο 2.4 λτ. ντίζελ ισχύος 150 ή 180 ίππων, συνδυασμένος με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 5άρι αυτόματο. Παράλληλα η τετρακίνηση προέρχεται αυτούσια από του Mitsubishi. Τέλος, οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο.

Get it on Google Play Download on the App Store